logo

12

Sep

Iedereen welkom

Reacties

Don Bosco Vorming & Animatie op 12 September, 2013
Prachtige weergave van een warm plein. Salesiaans ten voeten uit. Jullie doen heel mooi werk en we kregen kippevel bij het kijken. Dikke pluim voor iedereen!
Kathy Doms op 12 September, 2013
heb zelf vééééééle jaren als moni en hoofdmoni op dit plein gestaan, gespeeld, gezeten,... Mooi om te zien! Het deed me echt iets om te zien dat er na al die jaren nog steeds zoveel jonge mensen zijn die zich willen inzetten voor al die kinderen!
Iny op 12 September, 2013
Heerlijke clip! Zo'n mooie beelden van gelukkige kinderen die op het Speelplein een leerschool voor het leven krijgen. Zalig geëngageerde adolescenten die open blijven staan, al is het na enige aarzeling, voor de geest van Don Bosco. Toch fantastisch dat zo'n dag met een gebedje kan beginnen, hoe klein ook? En dat de begeleiders 's avonds een avondpraatje en een stil moment hebben? En daarbij de zusters, stil op de achtergrond, maar toch ook het hart van de werking... Als dat op elk speelplein kon... Don Bosco zal er met plezier naar kijken! iny
Stien op 12 September, 2013
Zo trots op mijn twee collega-hoofdmonitoren: ze verwoorden perfect wat onze werking inhoudt.
Bij het zien van de clip krijg ik al ontzettend veel zin om binnenkort terug te beginnen om een fantastische speelpleinzomer 2014 voor te bereiden.
Hilde Schutyser op 13 September, 2013
Prachtig,fris en fijn, mooi!

Hedendaags; inspirerend

PROFICIAT EN DANK VOOR DE VIDEO' s

Doe zo voort!!!!!!!!!!!!!!

Hilde Schutyser
Carl Desie op 13 September, 2013
Ik werd zo gelukkig na het bekijken van dit zeer mooi gemaakt filmpje en heb zo'n zin in volgend speelpleinzomer. Het doet zo'n goed om gelukkige, blije kindjes te zien. En goed gezegd Michiel en Claire-Eline, elk woord klopt en spreekt de waarheid over het speelplein. Dus...goed gedaan!
Hannie op 16 September, 2013
Het is toch geweldig om kinderen op zo'n manier een leuke vakantie te bezorgen. Maar ook voor de jongeren zijn dit onvergetelijke dagen. Don Bosco verbindt.

Reageer op deze video