logo

10

May

Niet op het eerste gezicht

Reacties

Johan Demol op 14 May, 2013
Weerom een prachtige getuigenis maar ook weerom onmogelijk om te downloaden. Ik probeer het nochtans op verschillende computers, op verschillende plaatsten. Waarom lukt dit niet?
Beheerder CheckpointTV op 16 May, 2013
Dag Johan,
eerst en vooral bedankt voor je positieve feedback. Van het technische probleem kunnen we alleen maar leren! Wat gebeurt er precies wanneer je op de 'download' knop klikt? Is er een verschil als je naar de link: " http://www.checkpointtv.be/download/niet-op-het-eerste-gezicht/ " gaat? Wat er zou moeten gebeuren, is dat er een '.zip'-bestand wordt gedownload. Er opent zich een dialoogvenster waar het bestand wilt opslaan.
Als je iets meer kunt beschrijven wat er precies bij jou gebeurt en in welke browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome,...) je werkt, dan kunnen we werken aan een oplossing.
Groetjes,
Thomas
beheerder CheckpointTV
Thieu Cosemans op 17 May, 2013
Hallo Kaat,
een bijzondere boodschap die vooral ook volwassenen zich kunnen aantrekken.
Gegroet, Thieu.
Sissy Gricar op 17 May, 2013
hallo Kaat, leuk interview en je geeft een duidelijke levensvisie die mij erg aanstaat, zeker voor een jong persoon zoals jij, Nog veel succes \ plezier in je leven

Chapeau..

groetje sissy
bernard bussemaker op 03 June, 2013
Mooi hoe Kaat de verbinding legt tussen haar geloof en de zorg die ze geeft aan kinderen en volwassenen. Geloven is niet iets waar je altijd over praat en goed doen is ook niet alleen maar voor gelovigen. Door Kaat te tonen als ze vol overgave zingt in het koor , krijgt haar verhaal een beeldende ondersteuning. Als filmmaker zoek ik ook naar dit soort verbindingen, die iets voelbaar maken, van wat onzichtbaar is: het geheim van Gods aanwezigheid in ons leven.
Bedankt en ik blijf kijken naar CheckpointTV en geef dit ook door aan bekenden in mijn omgeving. Om hoop uit te putten.
Bernard Bussemaker, Amersfoort, Nederland

Reageer op deze video