logo

05

Oct

Te quiero, Máma

Reacties

Ferdinand Spit op 14 February, 2013
De boodschap komt duidelijk over.
Nochthans vraag je je af :Waar hij de kracht vindt voor dit prachtige en zegenrijke werk;
Welke is de bron van zijn opgewekte wijze van doen en ook om deze in formatie over zulke deprimerende zaken zo indringend aan te bieden? Het antwoord op die vraag ligt naar ik meen in zijn herhaalde verwijzing naar het evangelie.
Gigi Appermont op 24 October, 2013
Jan ik heb jou éénmaal mogen ontmoeten in de Karmel van Zepperen . Je zong toen een lied "je bent zo mooi vanbinnen en ik heb je toen geantwoord , maar Jij bent ook zo mooi vanbinnen . Jezus is de Bron van jou leven en wat jij door Hem aan anderen kunt geven dat heeft Hij Jou geschonken. Ik hoop en bid voor jou vriend Conzalo dat alles héél goed mag gaan met hem, met jou bid ik mee voor hem en zijn moeder zal dat zeker ook gedaan hebben en toch dicht bij hem zijn. Liefde sterft nooit. Ik voel een deeltje van zijn pijn maar ook van de vrede en de vreugde die jij hem en anderen brengt en dat ontroerd me enorm.
Jan jij bent zo mooi van binnen en blijf dat maar doorgeven zodat anderen door jou iets van Jezus liefde mogen ontdekken . Verbonden in Hem die ons draagt....
Van harte heel veel liefs en veel moed voor allen die jij bezoekt . Gigi

Reageer op deze video